Money Show

«Φίλες και Φίλοι,

Σας καλούμε να παρευρεθείτε το ερχόμενο Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στις 12:00 στην Αίθουσα «ΑΤΛΑΣ Β», στις εγκαταστάσεις του Ξεν/χείου «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ» στη Βουλιαγμένη, στην παρουσίαση των Γραφείων μας και των υποθέσεων που χειριζόμαστε, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρισετε από κοντά εμάς και τους συνεργάτες μας.

Για μια ακόμη φορά η Δικηγορική μας Εταιρεία «Κυριακόπουλος, Σκιαδιώτη & Συνεργάτες» συμμετέχει στις εργασίες του ΜΟΝΕΥ SHOW, ενός πολυθεματικού συνεδρίου στον χώρο της Οικονομίας, της Κεφαλαιαγοράς και της Ναυτιλίας. Κύριο θέμα αυτής της συμμετοχής, θα είναι η ανακοίνωση της σύστασης της «ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ», ενός μαχητικού Φορέα που θα προασπίσει δυναμικά και διεκδικητικά τα δικαιώματά των Ελλήνων Πολιτών επί της περιουσίας τους, κινητής (Μετοχές, Ομόλογα-Αξιόγραφα εν γένει, Καταθέσεις, Επενδυτικά Προγράμματα Ασφαλιστικών Εταιρειών, Μερίδες Συνεταιριστικών Τραπεζών κλπ) και ακίνητης. (θέματα επενδύσεων, φορολογικά κλπ)

Σας καλούμε όσοι ενδιαφέρεσθε να ενημερωθείτε για τους σκοπούς, το καταστατικό της Ενώσεως και το πώς μπορείτε να συμμετάσχετε και να εγγραφείτε ως μέλη, να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας στο 2103633104 ή στο [email protected], όπου θα εκδηλώνετε την επιθυμία σας για ενημέρωση και εγγραφή.

Ιδίως ζητούμε από τους εντολείς μας σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ που έχουμε την τιμή να χειριζόμαστε εκ μέρους τους να συμμετάσχουν, καθώς η μαζικότητα συμμετοχής θα αυξήσει την δύναμή μας και την δυνατότητα θεσμικής παρέμβασής μας σε όλα τα επίπεδα δικαιοδοσίας, στην Δικαστική, Εκτελεστική και Νομοθετική Εξουσία. Να είστε σίγουροι ότι τα ΜΜΕ και ένας μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων που μας παρακολουθεί και ήδη συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια θα είναι πολύτιμος αρωγός μας για την επίτευξη των στόχων μας!

https://www.facebook.com/events/252532065093397/

Share Post