ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗΝ “ΚYROS LAW OFFICES” για τις 28-29 Νοεμβρίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την παρουσίαση που κάναμε στα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και της Καστοριάς, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει στις 28 Νοεμβρίου 2016 για να παρουσιάσουμε την θεματολογία των Δικηγορικών μας Γραφείων στους επιχειρηματίες της περιοχής, με έμφαση στο ιδιαίτερα οξύ και επίκαιρο ζήτημα των «κόκκινων» (μη εξυπηρετούμενων) δανείων.

Θα βρισκόμαστε στην Αλεξανδρούπολη και στις 29 Νοεμβρίου, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε εντολείς των υποθέσεων που ήδη χειριζόμαστε ως νομικοί τους παραστάτες για μια κατ’ ιδίαν συνάντηση και ενημέρωσή τους (Υποθέσεις Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου, PROBANK, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Διεθνής Διαιτησία κατά της Κύπρου, ΜΑΕΚ, Σύνθετα Ομόλογα-Pepretual, Δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο  κλπ).

Ευχαριστούμε τον δραστήριο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Χριστόδουλο Τοψίδη κι ελπίζουμε η παρουσία μας να ικανοποιήσει τα μέλη του Επιμελητηρίου του Νομού Έβρου, του πλέον εθνικά ευαίσθητου Νομού της Χώρας.

Κατεβάστε την πρόσκληση.

Share Post