Ανακοίνωση της KYROS LAW OFFICES για την Ομαδική Αγωγή των Μετόχων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Στις 18/01/2013, με απόφαση του βασικού μετόχου – ελληνικού Δημοσίου, των προστηθέντων εκτελεστικών του οργάνων στην διοίκηση και την απαραίτητη «συμπαιγνία» της Τράπεζας της Ελλάδος, συντελέστηκε ένα από τα μεγαλύτερα τραπεζικά «εγκλήματα» διαχρονικώς στην Ελληνική Ιστορία : Το βίαιο κλείσιμο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, προκαλώντας όχι μόνο τεράστια περιουσιακή και ηθική ζημία στους 72000 μικρομετόχους του, αλλά και στο ίδιο το Ελληνικό Δημόσιο και κατ’επέκταση στους Ελληνες φορολογούμενους.

Πολλαπλασιαστικά επιβλαβέστερο όμως ήταν ότι οδηγήθηκε στην διάλυση ένα Τραπεζικό Ιδρυμα με ιστορία άνω των 100 ετών, πραγματικός θεματοφύλακας της αποταμίευσης των Ελλήνων διαχρονικά, που είχε πρώτη του προτεραιότητα την εξυπηρέτηση εθνικών, κοινωνικών και αναπτυξιακών στόχων, με τεράστια καταθετική βάση, πέρα και πάνω από την δήθεν εξυπηρέτηση της «συστημικής» ευστάθειας της οποίας τις συνέπειες έχει επωμιστεί όλος ο Ελληνικός Λαός, χωρίς ορατή ελπίδα και με ανομολόγητους αλλά πλέον διαφανείς σκοπούς…

Η κατάθεση των Ομαδικών Αγωγών ήδη ξεκίνησε.

H πρώτη Ομαδική Αγωγή ήδη κατετέθη ενώπιον του αρμοδίου καθ’ύλην και κατά τόπον δικαστηρίου, ενώ σημειωτέον είναι ότι πλέον δεν απαιτείται η καταβολή του αγωγοσήμου, ύψους 1,1%, αφού αυτό θα αποτελούσε σημαντικό ανασχετικό παράγοντα για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων.

Εχει προηγηθεί η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον αρμόδιο Εισαγγελέα, με τον οποίο η Ενωση Μετόχων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία.

Οι 2000 μέτοχοι που ζήτησαν την σύγκληση της Γ.Σ., με ποσοστό άνω του 6%, και τους το αρνήθηκαν οι υπόλογοι με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο, ζητούν δικαίωση.

Καλούμε και όλους τους υπόλοιπους, να συμμετάσχουν στην κίνηση αυτή, διεκδικώντας αποζημίωση για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο. 

Οδηγίες συμμετοχής μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από την Ενωση Μετόχων και Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην ιστοσελίδα www.emftt.gr (Σχετική ανακοίνωση στην ενότητα: http://emftt.gr/anakoinoseis/2017/3/8/anakoinosi.php)

Χαμένος Αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ! 

KYROS LAW OFFICES

www.kyroslawoffices.gr

www.apozimiosi.gr

Share Post