Eπικαιροποίηση της υπόθεσης ΚΑΤΑ της Εθνικής Τράπεζας

Στις 30/10/2017 κατατέθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εντολέων μας συνταξιούχων κατά της ΕΤΕ με αίτημα ως προσωρινή ρύθμιση καταστάσεως την συνέχιση καταβολής της μηνιαίας επικουρήσεως (ΛΕΠΕΤΕ) έως της διεξαγωγής της τακτικής αγωγής που θα επακολουθήσει.

Η ημερομηνία συζητήσεως επί του αιτήματός μας εκδόσεως προσωρινής διαταγής θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 06/11/2017 στις 10:15, η οποία θα διεξαχθεί στο ίδιο κτίριο (4) όπου συζητήθηκε η σημερινή αίτηση των λοιπών συνταξιούχων και των προσθέτως παρεμβάντων. Παρακολουθήσαμε με πολύ προσοχή τα επιχειρήματα των αιτούντων και της καθ’ής, σε μια υπόθεση ιδιαίτερης σημασίας για την ζωή κυριολεκτικά δεκάδων χιλιάδων δικαιούχων της επικούρησης. Διατηρούμε την αισιοδοξία μας για την τελική επικράτηση των δικαίων αιτημάτων των εντολέων μας αλλα και όλων των υπολοίπων, έχοντας επμιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, το «ύστατο καταφύγιο» του Ελληνα Πολίτη.

Θα δώσουμε την μάχη μας με επιμέλεια και προσοχή, εξαντλώντας όλα μας τα δικονομικά όπλα αλλα και παράπλευρες ενέργειες, σε εποπτικές αρχές.

Χαμένος Αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!

 

 

 

Post Tags
Share Post