Το ΣτΕ ανοίγει τον δρόμο για επαναπροσδιορισμό των αντικειμενικών

Με την Απόφαση 86/2015 του ΣΤΕ  τα Δικηγορικά Γραφεία  “KYROS LAW OFFICES” και  Χ. Κλειώσση πέτυχαν την πρώτη σημαντική νίκη κατά του αντικειμενικού προσδιορισμού του ΦΑΠ επί της ακίνητης περιουσίας, άρα και του ΕΝΦΙΑ, ενός φόρου άδικου, παράλογου και αντισυνταγματικού. Ήρθε η ώρα της άσκησης προσφυγών στα διοικητικά δικαστήρια για την δικαίωση των βαρύτατα φορολογούμενων Ελλήνων Πολιτών, ώστε η Ακίνητη Περιουσία τους να φορολογείται επί της τρέχουσας αγοραίας αξίας και όχι επί της πλασματικής και αυθαίρετης αντικειμενικής!

Τα γραφεία μας επεξεργάζονται τα στοιχεία της προς καθαρογραφή απόφασης ώστε να προβούν στις σχετικές ανακοινώσεις προς τους ενδιαφερόμενους γιά την έναρξη υποβολής ομαδικών προσφυγών, καθώς και γιά τον προσδιορισμό της αγοραίας αξίας που θα γίνει σε συνεργασία με Γραφεία Ανεξάρτητων Εκτιμητών (Property Valuers-Appraisers)

Γιάννης Κυριακόπουλος
Δικηγόρος-Διαχειριστής Εταίρος
KYROS LAW OFFICES
Msc European Banking – Msc Property Appraisal

Μπορείτε να δείτε για το θέμα και σημερινό άρθρο της Καθημερινής: http://www.kathimerini.gr/800195/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/to-ste-anoigei-ton-dromo-gia-epanaprosdiorismo-twn-antikeimenikwn

Share Post