Η KYROS LAW OFFICES σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, ξεκινά σεμινάρια με θέματα που αφορούν την προστασία των επενδυτών

Η KYROS LAW OFFICES σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, ξεκινά “Μακροχρόνιο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης” σε θέματα που αφορούν την προστασία των επενδυτών όσον αφορά τα επενδυτικά προιόντα αλλά και την απόκτηση γνώσεων επενδυτικής τραπεζικής γιά αρχάριους επενδυτές. Σκοπός είναι τα σεμινάρια αυτά είτε να οδηγήσουν σε επαγγελματική πιστοποίηση είτε να μεταδώσουν απαραίτητες γνώσεις με απλό και κατανοητό τρόπο στον μέσο Ελληνα Επενδυτή-Δανειολήπτη.

Εισηγητής θα είναι ο Γιάννης Κυριακόπουλος, Δικηγόρος-Οικονομολόγος, με πολύπλευρη εμπειρία σε όλους τους κατωτέρω τομείς και ακαδημαικά και επαγγελματικά.

-Ενημέρωση γιά τα Επενδυτικά Προιόντα (Αμοιβαία Κεφάλαια,Ομόλογα, Μετοχές, ETF’s, Ακίνητη Περιουσία κλπ)
-Θεσμικό Πλαίσιο Κεφαλαιαγοράς
-Καταπολέμηση Διαφθοράς (FCPA)
-Ενημέρωση Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου
-Ενημέρωση για την Διεθνή Προστασία Καταθετών-Επενδυτών υπό το πρίσμα των Διμερών Συμφωνιών (Bliateral Investment Treaties- BIT’s) (Eιδικότερα η Προσφυγή των Ελληνων Επενδυτών στην Διεθνή Διαιτησία της Washington γιά το κούρεμα των επενδύσεών τους στην Κύπρο)
-Ενημέρωση πρός Ομολογιούχους Ελληνικού Δημοσίου γιά το Νομικό Πλαίσιο Προσφυγής στην Δικαιοσύνη
-Ενημέρωση πρός μετόχους PROBANK
-Ενημέρωση Ομολογιούχων Συνθέτων Προιόντων -Υβριδικών-Perpetual

Και έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος την 30η Μαρτιου 2015 στην Αίθουσα του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην Λεωφόρο Αθηνών

http://www.helex.gr/documents/10180/2292042/SEMINAR_TH_2015.pdf/d467232b-7fe8-40a3-bbc8-bb3855ca3159

Θεσμικό πλαίσιο Κεφαλαιαγοράς Ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου: 30 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2015 Ώρες διεξαγωγής: 17:30 – 21:30 Τελευταία Ημέρα Υποβολής Αιτήσεων: 23 Μαρτίου 2015 Κόστος Συμμετοχής: €240 + Φ.Π.Α Σύνολο ωρών: 16 Χώρος διεξαγωγής: Χρηματιστήριο Αθηνών, Λεωφ. Αθηνών 110 Εισηγητής: Πιστοποιημένο στέλεχος κεφαλαιαγοράς

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Θεσμικού Πλαισίου Κεφαλαιαγοράς με Εισηγητή τον Ι.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ στην ΕΧΑΕ (Χρηματιστήριο)

Δήλωση συμμετοχής στο  [email protected]

Share Post