ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Προκειμένου να κατατεθεί έως 15/6/2017 η Διοικητική Προσφυγή για το Στεγαστικό Ταμιευτήριο, θα πρέπει να συμπληρωθεί από κάθε φορολογούμενο η ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ με τις οδηγίες που παρέχονται και να προσκομιστεί στην αρμόδια ΔΟΥ ώστε να πληρωθεί το παράβολο που του αναλογεί (με βάση το εκκαθαριστικό του).

Εν συνεχεία θα πρέπει η συμπληρωμένη αίτηση, το σημείωμα υπολογισμού παραβόλου της ΔΟΥ, το διππλότυπο είσπραξης της ΔΟΥ και το εκκαθαριστικό να απαοσταλούν στα γραφεία μας (Ομήρου 27 Αθήνα), το αργότερο έως 30/5/2017.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και οδηγίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της ΕΦΜΤΤ και τον Φοροτεχνικό κ. Αντωνάκη καθώς και με τα γραφεία μας.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΤ

Εχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ορισμένες ΔΟΥ να καλούν για φορολογούμενους, που έκαναν ενδικοφανείς προσφυγές και προκάλεσαν αποφάσεις της ΔΕΔ, να υποβάλλουν δηλώσεις φόρου εισοδήματος "σε συμμόρφωση" με όσα έκρινε η απόφαση της Δ.Ε.Δ. που τους αφορά.

Προς άρση παρανοήσεων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

 • Οι φορολογικές αρχές καλούν τους φορολογούμενους που έβγαλαν απόφαση της ΔΕΔ να υποβάλλουν νεες δηλώσεις, τροποποιητικές, επειδή οι ίδιες δεν μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα τις αποφάσεις της ΔΕΔ. Αυτό οφείλεται σε κενό νόμου.
 • Οι φορολογικές αρχές στην προσπάθειά τους να πιέσουν τους φορολογούμενους να υποβάλλουν δηλώσεις φόρου εισοδήματος τους απειλούν ότι θα κινήσουν σε βάρος τους διαδικασία φορολογικου ελέγχου αν δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση. Αυτό είναι προφανώς μια καταχρηστική πρακτική και θα ενημερωθεί άμεσα ο διοικητής της ΑΑΔΕ με εξώδικη δήλωση με τον οποίο θα επιδιώξουμε συνάντηση.
 • Σε αρκετές περιπτώσεις οι ΔΟΥ αναφέρουν ότι αν υποβληθεί τροποποιητική δήλωση τότε δεν υπάρχει δυνατότητα δικαστικής αμφισβήτησης. Όμως κατι τέτοιο αρμόδιο είναι να το κρίνουν μόνο τα δικαστήρια και όχι οι υπάλληλοι των Δ.Ο.Υ. και κάθε νομική συμβουλή από εφοριακούς υπαλληλους για το ζήτημα αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται έγκυρη. Σε κάθε περίπτωση θα αποσταλεί άμεσα εξώδική δήλωση επιφύλαξης για λογαριασμό όλω των εντολέων μας, με την οποία θα γνωστοποιείται στις φορολογικές αρχές ότι ακόμα και αν υποβληθεί τροποποιητική δήλωση, αυτό δεν συνιστά σε καμία περίπτωση παραίτηση από οποιαδήποτε προσπάθεια δικαίωσης ενώπιον των δικαστηρίων.

Δεδομένων των ανωτέρω και ιδίως ενόψει του γεγονότος ότι έχει ήδη αποσταλεί για όλους τους φορολογούμενους εξώδικη δήλωση επιφύλαξης, "EΞΩΔΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ Τ.Τ." προτείνουμε σε όλους τους εργαζόμενους που έχουν λάβει απόφαση της Δ.Ε.Δ., να υποβάλλουν τροποποιητική δήλωση φόρου εισοδήματος, σύμφωνα με όσα ορίζει η απόφαση της Δ.Ε.Δ που έχει εκδοθεί για την περίπτωσή τους, ώστε προσωρινά να ρυθμιστεί η εκκαθάριση του φόρου, μέχρι η υπόθεση να λυθεί από τη δικαιοσύνη. Αυτή η τροποποιητική δήλωση φόρου εισοδήματος, η οποία θα γίνει στα πλαίσια του νόμου 4446/2016 θα πρέπει να έχει υποβληθει χειρόγραφα μέχρι τις 31.5.2017 με τον τρόπο, που ορίζει η σχετική εγκύκλιος (δηλαδή με υπεύθυνη δήλωση και με αναφορά στην χειρόγραφη δήλωση ότι ο ενδιαφερόμενος υπάγεται στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου 4446/2016).

Ιστορικό για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων

Ήταν γνωστό, ήδη από το 2010, ότι οι κολοσσιαίες ζημιές από τα μη εξυπηρετούμενα «κόκκινα» δάνεια, αλλά και οι ζημίες από το κούρεμα των ΟΕΔ θα απαιτούσαν αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ για να σταθούν «όρθιες» οι Τράπεζες.

Η ανακεφαλαιοποίηση πρέβλεπε βασικά ότι, εάν μια Τράπεζα κριθεί ως «συστημική», εφ’όσον είναι «βιώσιμη», το ΤΧΣ (δηλαδή κρατικό χρήμα, ελληνικό και Ευρωπαικό) θα χρηματοδοτούσε το 90%, εφ’όσον οι ιδιώτες μέτοχοι κάλυπταν το υπόλοιπο 10%.  Ηδη,  από το 2010 και εντεύθεν προέκυπτε με σαφήνεια ότι οι Συνεταιριστικές Τραπεζες θα έπρεπε ή να ανακεφαλαιοποιηθούν με ίδια μέσα, δηλ. για το 100% των απαιτουμένων κεφαλαίων, ή θα τεθούν σε εκκαθάριση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΕ

 1. TEΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΟ ΤΑΠΕΤΕ: 29/02/2016.

 

 1. ΙΣΤΟΡΙΚΟ- Η ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕ

Είναι γνωστό ότι επικοινώνησε με το γραφείο μας ομάδα πρώην εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος η οποία αποχώρησε από την Τράπεζα με το Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου που υλοποίησε η Τράπεζα με την υπ’ αριθμόν 289/19-12-2013 Εγκύκλιό της («κίνητρα για την εθελουσία αποχώρηση προσωπικού»).

 1. ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ - ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ/ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΛΠ

Ξεκινά η Κατάθεση Ομαδικών Αγωγών Αποζημίωσης των 75.000 Μικρομετόχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Σχετικά με τις ευθύνες που θα αναζητηθούν από την Ένωση Μετόχων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο νομικός τους εκπρόσωπος δικηγόρος-Διαχειριστής εταίρος της KYROS LAW OFFICES Γιάννης Κυριακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: » Γιά την αποφυγή παρερμηνειών, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Από την μελέτη του φακέλου της υποθέσεως που έχει αναλάβει το γραφείο μας, η μόνη διοίκηση η οποία είναι απολύτως άμοιρη ευθυνών και αντιθέτως έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προάσπιση όχι μόνον των συμφερόντων του Δημοσίου, ώς μεγαλομετόχου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αλλά και έναντι των μικρομετόχων και εν γένει όλων των μετόχων της Τραπέζης είναι αυτή που ασκήθηκε από τον απελθόντα Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο του ΤΤ Αγγελο Φιλιππίδη. Η καθόλα «ύποπτη» προσπάθεια εμπλοκής του γιά την χορήγηση δανείων επί των ημερών του κρύβει -κατά την επιστημονική μας άποψη- την απόλυτα τεκμηριωμένη ευθύνη των μετέπειτα διοικήσεων του ΤΤ , της ΤτΕ αλλά και του Υπουργείου Οικονομικών γιά την οικονομική σφαγή 72000 μικρομετόχων αλλά και, κυρίως, γιά την οριστική απεμπόληση από πλευράς του Ελληνικού Δημοσίου των δυνατοτήτων του να έχει υπό τον έλεγχό του το μοναδικό αποταμιευτικό τραπεζικό οργανισμό, την στιγμή ακριβώς που περισσότερο θα ήταν απαραίτητος, δηλαδή σήμερα που η Χώρα μας εκβιάζεται στυγνά υπό ποικίλες μορφές και εκφάνσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΝΦΙΑ

(ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!) 

Α. Εισαγωγή για τον ΕΝΦΙΑ

Ως γνωστόν, όλοι οι Έλληνες Πολίτες (φορολογούμενοι) έχουμε λάβει ηλεκτρονικά μέσω του taxisτις ειδοποιήσεις για την καταβολή του Συμπληρωματικού Ενιαίου φόρου Ιδιοκτητών Ακινήτων. Ο φόρος αυτός (πρώην ΦΑΠ) επιβλήθηκε «ΕΡΗΜΗΝ» μας, αφού έχει υπολογισθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, χωρίς να μας έχουν γνωστοποιηθεί τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τον προσδιορισμό του, (π.χ. ποιος συντελεστής πρόσοψης ή επιφανείας έχει εφαρμοστεί), ώστε ενδεχομένως να τον αμφισβητήσουμε.

Διαβάστε Περισσότερα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (FCPA)

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ 

Όλοι οι Ελληνες Πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανάρμοστες πληρωμές («λαδώματα», «φακελάκια») με βάση τη Νέα Νομοθεσία των ΗΠΑ που ισχύει για την καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Εάν γνωρίζετε για ανάρμοστες πληρωμές («λαδώματα») που έχουν γίνει από Αμερικανικές (ΗΠΑ) ή Ευρωπαικές Εταιρείες σε Έλληνες Κυβερνητικούς Αξιωματούχους, Διαμεσολαβητές, Ενδιαμέσους, ή Συμβούλους με σκοπό την ανάθεση Συμβάσεων ή απόκτηση Αδειών ή οποιαδήποτε άλλη Επιχειρηματική Ευκαιρία στην Ελλάδα, ΜΠΟΡΕΙ να δικαιούσθε να ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ σύμφωνα με την καινούρια Νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Γνωρίζετε σχετικά με Ανάρμοστες Πληρωμές–«Λαδώματα» που έχουν γίνει από τους πιο κάτω; 

 • Φαρμακευτικές Εταιρείες, Εταιρείες Υγειονομικού Εξοπλισμού
 • Εταιρείες Παραγωγής, Διανομής κλπ Ενέργειας
 • Κατασκευαστικές ή Εταιρείες Ανάπτυξης Υποδομών
 • Τηλεπικοινωνιακές Εταιρείες
 • Βιομηχανικές Εταιρείες
 • Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Επενδυτικές Τράπεζες κλπ
 • Εταιρείες Ανάπτυξης Ακίνητης Περιουσίας
 • Εταιρείες Υπηρεσιών Υγείας
 • Ασφαλιστικές Εταιρείες

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Όσοι έχασαν χρήματα στην Κύπρο –καταθέσεις και ομόλογα Κυπριακών Τραπεζών Λαικής/Κύπρου-, μετά την απόφαση της Κυπριακής Κυβέρνησης στις 26/03/2013, καλούνται να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ στην ήδη υποβληθείσα Προσφυγή στην Δεσμευτική Διαιτησία στο αρμόδιο Διεθνές Κέντρο Επίλυσης Διαφορών εξ Επενδύσεων (icsid.worldbank.org) που εδρεύει στην Washington, για να αποζημιωθούν από την Κυπριακή Κυβέρνηση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ & ΞΕΝΩΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ)

Οι Τράπεζες, προέβησαν κατά κόρον σε έκδοση «υβριδικών» ομολόγων, με τα οποία τιτλοποιούσαν «δικά» τους εποπτικά κεφάλαια. Κι ενώ η διαδικασία της έκδοσης δεν θίγεται για το κύρος της, η πώλησή τους όμως σε ιδιώτες επενδυτές κυρίως «προθεσμιακών  καταθέσεων» σημαντικού ύψους μέσω κυρίως των τμημάτων PrivateBanking έχει γίνει σε αρκετές περιπτώσεις παράτυπα και παραβιάζοντας σωρεία διατάξεων Κοινοτικών Οδηγιών, Νόμων, Αποφάσεων της ΤτΕ, Αποφάσεων Ε.Κ. κλπ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ομαδική Αγωγή Ομολογιούχων κατά Τραπεζών

ΙΣΤΟΡΙΚΟ 

Ως δικηγορικά γραφεία, είχαμε την «τύχη» να ασχοληθούμε ενεργά με δύο μοναδικά γεγονότα στην σύγχρονη Ευρωπαϊκή Οικονομική και Τραπεζική Ιστορία: Το «bailout” Ελλάδος και το “bailin” της Κύπρου ταυτόχρονα. Μετά από 3 έτη συνεχούς ενασχολήσεως και με τις δύο μορφές αναδιάρθρωσης Χρέους, η απόφαση της 9ης Απριλίου 2015 του ICSIDμας βοηθά στο να επιβεβαιώσουμε και αποκρυσταλλώσουμε την ήδη ακολουθούμενη νομική στρατηγική σε αμφότερες τις περιπτώσεις, όπως θα εξηγήσουμε κατωτέρω.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΓΩΓΗ ΜΕΤΟΧΩΝ PROBANK ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Προθεσμία Ομαδικών Αγωγών έως τις 30 Νοεμβρίου 2017
Δείτε στο τέλος του ενημερωτικού τα απαραίτητα Έγγραφα

Όπως γνωρίζετε, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 είχε συζητηθεί η Αίτηση Ακυρώσεων των μετόχων της πρώην PROBANK κατά της ΤτΕ ενώπιον του ΣτΕ.
Τα Δικηγορικά μας Γραφεία, που εκπροσώπησαν τον μεγαλύτερο αριθμό μετόχων από όσους είχαν προσφύγει, παρουσίασαν με δυναμισμό και μαχητικότητα τα επιχειρήματα των πελατών μας γι'αυτή την τόσο άδικη και πραγματικά "σκανδαλώδη" απόφαση της ΤτΕ.Η βιωσιμότητα των επιχειρημάτων μας αλλά και η αντίστοιχη αδυναμία αντίκρουσής τους από την Τράπεζα της Ελλάδος μας δημιουργεί αισιοδοξία για την ευδοκίμηση της υποθέσεως αυτής. Η έκδοση αποφάσεως από το ΣτΕ φαίνεται όμως ότι ακόμη αργεί.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ

Ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων καταναλωτών, που υπολογίζεται στις 70.000, έλαβαν κυρίως μεταξύ 2006-2009 στεγαστικά δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο, με βασικότερο κριτήριο επιλογής το σημαντικά χαμηλότερο διατραπεζικό επιτόκιο αναφοράς Libor εν αντιθέσει με το υψηλότερο Euribor και τη διαβεβαίωση από τις Τράπεζες ότι η ισοτιμία ήταν ευνοϊκή για το ευρώ και τα Δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο, καθώς και ότι θα παρέμενε σταθερή βάσει προγενέστερων ιστορικών στοιχείων.

 Μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008 και την οικονομική κρίση που επακολούθησε στην Ευρώπη και έπληξε ιδιαιτέρως τις χώρες της Ευρωπεριφέρειας (βλ. Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία) το ελβετικό νόμισμα μαζί με το χρυσό αποτέλεσε σημαντικό καταφύγιο των ευρωπαϊκών καταθέσεων γεγονός που οδήγησε σε σημαντική ανατίμηση του έναντι του ευρώ και είχε ως αποτέλεσμα η ισοτιμία ευρώ/ελβετικού φράγκου που ήταν το 2006 περίπου στο 1,60 να διολισθήσει κάτω από το 1,20, αναγκάζοντας την Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας να παρέμβει και να τη διατηρήσει στα ανωτέρω επίπεδα έως και σήμερα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΓΩΓΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (MARFIN-ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ)

Κύριοι/ες,

Σε συνέχεια των ενεργειών που ήδη έχουμε κάνει,  σας υποβάλλουμε το γενικό πλαίσιο της νομικής μας προσέγγισης για την ανάληψη των πρωτοβουλιών που αφορούν στα συμφέροντα των μετόχων της Τράπεζας ΚΥΠΡΟΥ και της Λαϊκής, ως ακολούθως :

Aγωγή αποζημίωσης : Η  νομική μας προσέγγιση 

Η μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων των κυπριακών τραπεζών (ΜARFIN/Λαϊκή και Τράπεζα Κύπρου) στην Ελλάδα έγινε με τρόπο που προκαλεί σοβαρότατους προβληματισμούς σχετικά με την εγκυρότητα και τη νομιμότητά της, ιδιαίτερα ενόψει της υπο-αποτίμησης των περιουσιακών της στοιχείων και της παντελούς απαξίωσης των μετόχων της, οι οποίοι δεν αποζημιώθηκαν για την περιουσιακή τους απώλεια ούτε έλαβαν σε αντάλλαγμα μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΓΩΓΗ ΜΕΤΟΧΩΝ PROBANK ΕΚΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Προθεσμία Ομαδικών Αγωγών έως τις 30 Νοεμβρίου 2017
Δείτε στο τέλος του ενημερωτικού τα απαραίτητα Έγγραφα

Όπως γνωρίζετε, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 είχε συζητηθεί η Αίτηση Ακυρώσεων των μετόχων της πρώην PROBANK κατά της ΤτΕ ενώπιον του ΣτΕ.
Τα Δικηγορικά μας Γραφεία, που εκπροσώπησαν τον μεγαλύτερο αριθμό μετόχων από όσους είχαν προσφύγει, παρουσίασαν με δυναμισμό και μαχητικότητα τα επιχειρήματα των πελατών μας γι'αυτή την τόσο άδικη και πραγματικά "σκανδαλώδη" απόφαση της ΤτΕ.Η βιωσιμότητα των επιχειρημάτων μας αλλά και η αντίστοιχη αδυναμία αντίκρουσής τους από την Τράπεζα της Ελλάδος μας δημιουργεί αισιοδοξία για την ευδοκίμηση της υποθέσεως αυτής. Η έκδοση αποφάσεως από το ΣτΕ φαίνεται όμως ότι ακόμη αργεί.

Διαβάστε Περισσότερα