ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (FCPA)

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ 

Όλοι οι Ελληνες Πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανάρμοστες πληρωμές («λαδώματα», «φακελάκια») με βάση τη Νέα Νομοθεσία των ΗΠΑ που ισχύει για την καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Εάν γνωρίζετε για ανάρμοστες πληρωμές («λαδώματα») που έχουν γίνει από Αμερικανικές (ΗΠΑ) ή Ευρωπαικές Εταιρείες σε Έλληνες Κυβερνητικούς Αξιωματούχους, Διαμεσολαβητές, Ενδιαμέσους, ή Συμβούλους με σκοπό την ανάθεση Συμβάσεων ή απόκτηση Αδειών ή οποιαδήποτε άλλη Επιχειρηματική Ευκαιρία στην Ελλάδα, ΜΠΟΡΕΙ να δικαιούσθε να ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ σύμφωνα με την καινούρια Νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Γνωρίζετε σχετικά με Ανάρμοστες Πληρωμές–«Λαδώματα» που έχουν γίνει από τους πιο κάτω; 

  • Φαρμακευτικές Εταιρείες, Εταιρείες Υγειονομικού Εξοπλισμού
  • Εταιρείες Παραγωγής, Διανομής κλπ Ενέργειας
  • Κατασκευαστικές ή Εταιρείες Ανάπτυξης Υποδομών
  • Τηλεπικοινωνιακές Εταιρείες
  • Βιομηχανικές Εταιρείες
  • Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Επενδυτικές Τράπεζες κλπ
  • Εταιρείες Ανάπτυξης Ακίνητης Περιουσίας
  • Εταιρείες Υπηρεσιών Υγείας
  • Ασφαλιστικές Εταιρείες

Εάν αυτές οι Εταιρείες (οι οποίες θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι εισηγμένες επιχειρήσεις σε Αμερικανικά ή Ευρωπαικά Χρηματιστήρια) έχουν δωροδοκήσει οποιονδήποτε στην Ελλάδα για να προωθήσουν τις δουλειές τους ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!

Σύμφωνα με τις πρόσφατες τροποποιήσεις της Νομοθεσίας που προβλέπεται από τις DoddFrankActκαι ForeignCorruptPracticesAct, αλλοδαπά (σε σχέση με τις ΗΠΑ) πρόσωπα ή Έλληνες Πολίτες (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της ιδιότητάς τους, εάν εργάζονται στο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Τομέα), νομιμοποιούνται να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ παρόμοιες Πρακτικές και να ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ.

Τα Δικηγορικά μας Γραφεία στην Αθήνα συνεργάζονται στενά με Δικηγορικές Εταιρείες στις ΗΠΑ με σκοπό την προώθηση αυτών των καταγγελιών στις Αρμόδιες Αρχές. Οι συνεργάτες μας στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή εκπροσωπούν “whistleblowers” («καταγγέλοντες») από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Β. Αμερική.

Τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ στα Γραφεία μας στην Αθήνα και μιλήστε με έναν από τους Δικηγόρους μας στο 210.3633104 για να σας εξηγήσει τα δικαιώματά σας αναφορικά με την δυνατότητα υποβολής ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ και διεκδίκησης ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ σύμφωνα με την Αμερικανική Νομοθεσία.

Εάν έχετε πληροφορίες γιά Δωροδοκία ή Απάτη που εμπλέκονται Εταιρείες ή Επιχειρηματικοί Όμιλοι, μπορεί να νομιμοποιείσθε να υποβάλλετε σχετική Καταγγελία κα να διεκδικήσετε Χρηματική Αμοιβή. Κάθε επικοινωνία με τα Γραφεία μας είναι ΔΩΡΕΑΝ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ

Η Ελλάδα, η Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και οι Οικονομίες Παγκοσμίως εξακολουθούν και υφίστανται ανυπολόγιστες ζημίες ως αποτέλεσμα Δωροδοκίας και Απάτης που χρησιμοποιούν διάφοροι Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί, Εταιρείες και Επιχειρηματικοί Όμιλοι. Οι ΗΠΑ πρόσφατα ψήφισαν Νόμο που επιτρέπει σε Άτομα, Ιδιώτες, που έχουν σχετική πληροφόρηση για Δωροδοκία ή και Απάτη να προσφύγουν στις Αρχές των ΗΠΑ κατά αυτών των Οργανισμών. Εάν αυτή η Προσφυγή-Καταγγελία γίνει αποδεκτή από την Αμερικανική Κυβέρνηση, τα Άτομα αυτά μπορεί να δικαιούνται να εισπράξουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ως Αμοιβή.

Όλες οι μορφές διαφθοράς συμπεριλαμβανομένων της Δωροδοκίας και της Απάτης είναι εγκληματικές ενέργειες και καταστρεπτικές για το κοινωνικό σύνολο. Μας πληγώνουν και μας ζημιώνουν ΟΛΟΥΣ. Ο Νόμος αυτών των ΗΠΑ ψηφίσθηκε για να εξαλείψει αυτού του είδους την ανάρμοστη επιχειρηματική τακτική και να ανταμείψει τους Έλληνες Πολίτες που επιθυμούν επιτέλους να κάνουν οι ίδιοι κάτι γι’ αυτό ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και να δώσουν την πληροφορία (“blowthewhistle”, «σφυρίξουν») για Οργανισμούς, Εταιρείες ή Επιχειρηματικούς Ομίλους,  που έχουν Δωροδοκήσει ή Εξαπατήσει γιά να πάρουν δουλειές στην Ελλάδα ή και αλλού. Ενδεικτικά, σ’αυτές συμπεριλαμβάνονται Τραπεζικοί ή Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί, Εταιρείες Υγείας και Υγειονομικού Υλικού-Εξοπλισμού, Ασφαλιστικές, Εταιρείες Ακίνητης Περιουσίας, Ενέργειας, Ανάπτυξης Περιουσίας και πολλές άλλες, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ.

Εάν έχετε πληροφορίες σχετικά με επαγγελματική ή επιχειρηματική ή εταιρική διαφθορά ή απάτη, ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ (ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ μπορεί να δικαιούστε να υποβάλλετε καταγγελία και να εισπράξετε μια σημαντικότατη αμοιβή.

Απλά… συμπληρώστε ΤΩΡΑ την ΦΟΡΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ σε αυτή την σελίδα. Οι Δικηγόροι μας θα αξιολογήσουν την υπόθεσή σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, με ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ και ΑΠΟΡΡΗΤΟ τρόπο.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΡΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210.3633104 ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΑΣ ώστε να δείτε αν ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ σύμφωνα με τη Νέα Αμερικανική Νομοθεσία

Κατέχετε «πρωτογενή πληροφόρηση» (δηλ. όχι διά του τύπου, που να είναι ήδη γνωστή ή δημοσιοποιημένη) σχετικά με δωροδοκία ή και απάτη που έχει διαπραχθεί από μια Εταιρεία ή Επιχειρηματικό Ομιλο;