Αγγελία Πρόσληψης Δικηγόρου από την Kyros Law Offices

Η Δικηγορική Εταιρεία KYROS LAW OFFICES αναζητεί για την κάλυψη τριών θέσεων έμπειρων συνεργατών(senior position), έως παρ’εφέταις του ΔΣΑ με δικαστηριακή εμπειρία και αποδεδειγμένη ικανότητα σύνταξης δικογράφου.

Νέα Παράταση Υποβολής Βιογραφικών – 28 Φεβρουαρίου 2019

Οι αποδοχές του καλύπτοντα της θέσης θα κλιμακώνονται αναλόγως των αποτελεσμάτων των διαχειριζόμενων υποθέσεων.

Τα αντικείμενα ενασχόλησης της Δικηγορικής Εταιρείας  στα οποία εξειδικεύεται είναι ανηρτημένα στους ιστοτόπους της https://www.kyroslawoffices.gr/el/omadikes-agogeshttps://www.apozimiosi.gr/upotheseis, με πρωτοποριακή εργασία στον Εταιρικό, Δίκαιο-Δίκαιο Κεφαλαιαγοράς, για το οποίο ήδη έχει λάβει τιμητική διάκριση για το 2018, ενώ ήδη συμμετέχει ως Lead Counselor σε μια Εμβληματική Υπόθεση Διεθνούς Διαιτησίας που διεξάγεται στην Washington.

Το περιβάλλον εργασίας είναι εξαιρετικό και διέπεται από ομαδικότητα, αλληλεγγύη και συναδελφικότητα, ενώ δίνεται η δυνατότητα τους συνεργάτες να αναπτύσσουν πρωτοβουλίες για την εξερεύνηση και ανάληψη νέων Τομέων Δικαίου, ώστε η Εταιρεία να βρίσκεται συνεχώς σε «εγρήγορση» προωθώντας την καινοτομία στον χώρο της μαχόμενης δικηγορίας στην Ελλάδα.

H KYROS LAW OFFICES σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ (www.helinas.gr) έχει ήδη αναλάβει να εκπροσωπήσει δικαστικά υποθέσεις ζημιωθέντων επενδυτών κατά της FOLLI κ.α., προσφέροντας την δυνατότητα για πρώτη φορά σε επενδυτές να έχουν ολοκληρωμένη νομική προστασία.

Οποιος ενδιαφέρεται να εργασθεί σε μια δικηγορική ομάδα  μαχητική & ρηξικέλευθη, μπορεί να στείλει το βιογραφικό του, το αργότερο ως 15 Φεβρουαρίου 28 Φεβρουαρίου 2019 υπ’όψιν  κας Σοφίας Μαύρου στο [email protected] με την ένδειξη «ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ». Όλα τα βιογραφικά θα τύχουν προσεκτικής αξιολόγησης και εμπιστευτικότητας.

Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Υποβολή βιογραφικού

Post Tags
Share Post