ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΩΣ 30/6

Σας ενημερώνουμε ότι οι πρώτες ομαδικές αγωγές για το παράνομο κλείσιμο του επενδυτικού λογαριασμού του Στεγαστικού  Ταμιευτηρίου που κατατέθηκαν κατά της Eurobank τον Ιανουάριο του 2020, έχουν προσδιορισθεί για εκδίκαση στις 25 Νοεμβρίου 2021. Υπενθυμίζουμε ότι κατά την παραπάνω ημερομηνία, δε θα διεξαχθεί συζήτηση ενώπιον ακροατηρίου, αλλά τυπικά η υπόθεση θα ανατεθεί στον αρμόδιο Δικαστή και έπειτα θα αναμένουμε την έκδοση απόφασης.

Αναφορικά με τις νέες ομαδικές αγωγές κατά της Τράπεζας Eurobank με τις οποίες  διεκδικούμε: α) την καταβολή στους δικαιούχους του προγράμματος, τα επιπλέον ποσά τα οποία όφειλε να αποδώσει η τράπεζα κατά το κλείσιμο του επενδυτικού λογαριασμού και β) τα ποσά που παρανόμως δηλώθηκαν ως εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες και επί των οποίων παρακρατήθηκε φόρος και εισφορά αλληλεγγύης, το γραφείο μας έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες διαδικαστικές ενέργειες, προκειμένου και αυτές να εισαχθούν προς εκδίκαση σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Για όσους ακόμη επιθυμούν να διεκδικήσουν τα παραπάνω ποσά, η προθεσμία για να  επικοινωνήσουν με το γραφείο μας και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους παρατείνεται για τελευταία φορά έως 30/6/2021.