Η Kyros Law Offices λαμβάνει το βραβείο Best Capital Markets Law Firm στο Lawyer International Legal 100 2019

Ακόμη μία μεγάλη βράβευση προστίθεται στη φαρέτρα της Kyros Law Offices, του κ. Ιωάννη Κυριακόπουλου και της κ. Μαρίας Σκιαδιώτη, οι οποίοι παρέλαβαν το βραβείο της καλύτερης δικηγορικής εταιρείας σε θέματα Κεφαλαιαγορών για το 2019!

Η Lawyer International Legal 100 μόλις δημοσίευσε τα φετινά βραβεία Legal 100, στις καλύτερες δικηγορικές εταιρείες ανά τον κόσμο και ανά κατηγορία δραστηριοποίησης. Τους τελευταίους 12 μήνες, ανέλυσαν περίπου 83.000 υποψήφιες δικηγορικές εταιρείες καταλήγοντας στις 100 καλύτερες.

Οι παγκοσμίως κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες καλούνται να βοηθήσουν σε θέματα εταιρικών πολιτικών και ζητημάτων συναλλαγών συνεχώς. Παράλληλα βοηθούν τις εταιρικές ομάδες σε θέματα ζωτικής σημασίας στη γεωγραφική περιοχή που δραστηριοιούνται και στον τομέα που εξειδικεύονται. Η Κανονιστική Συμμόρφση, η ιδιοκτησία, το περιβάλλον, ο σχηματισμός κεφαλαίων, η τεχνολογία, το εργατικό, τραπεζικό και εταιρικό δίκαιο, M&A, τα ιδιωτικά κεφάλαια, η ασφάλιση και η δέουσα επιμέλεια είναι μεταξύ των κατηγοριών που κατέχουν υψηλή θέση στην ημερήσια διάταξη των βραβεθείσων δικηγορικών εταιρειών. Αναγνωρίζονται την εμπειρία και τις δεξιότητες που έχουν πολλά από τα ανεπτυγμένα έθνη, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζεται μία δικηγορική εταιρεία ως η κορυφή στον τομέα της.

Σύμφωνα με τον David Garett, Editor in Chief του Legal 100:

“Τα βραβεία Lawyer Internation – Legal 100 – Awards αναγνωρίζουν και βραβεύουν ένα συγκεκριμένο αριθμό κορυφαίων δικηγορικών επιχειρήσεων και ιδιωτών, σε όλη την υφήλιο, για το ατομικό τους τομέα εξειδίκευσης, στη γεωγραφική τους περιοχή.

Τα βραβεία Lawyer Internation – Legal 100 – Awards παρέχουν στον διεθνή αναγνώστη έναν εξειδικευμένο οδηγό των αντέρω εταιρειών και ιδιωτών, οι οποίοι είναι οι πιο ικανοί, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, σε κάθε είδους δίκαιο.

Τα βραβεία Lawyer Internation – Legal 100 – Awards υπάρχουν για να αναδεικνύουν αυτές τις εταιρείες και τους ιδιώτες που συνεχώς παρέχουν στους πελάτες τους εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες, παρουσιάζοντας υψηλές ικανότητες και κορυφαία αποτελέσματα.

Συνοπτικά, για να καταφέρει μία δικηγορική εταιρεία ή ιδιώτης να αναγνωριστεί και να λάβει κάποιο από τα Τα βραβεία Lawyer Internation – Legal 100 – Awards θα πρέπει να υπάρχουν σαφείς αποδείξεις αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων, καθώς και θετικά και υποστηρικτικά σχόλια από τους πελάτες και τους συναδέλφους του”.

Συγκεκριμένα για την Kyros Law Offices αναφέρει:

“Τα Νομικά Γραφεία του Kyros είναι πρωτοπόρος στην καταπολέμηση της αθέμιτης τραπεζικής πρακτικής και της διαφθοράς στην πώληση χρηματοπιστωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που στρεβλώνουν τον υγιή ανταγωνισμό και δημιουργούν στρεβλώσεις στην αγορά σε βάρος των καταναλωτών, των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι της εταιρείας έχουν πολυετή πείρα, καθώς και ακαδημαϊκή γνώση και πιστοποιημένη κατάρτιση στον Διεθνή Διαιτητικό Νόμο, στον Χρηματοοικονομικό και Τραπεζικό νόμο, στις Κεφαλαιαγορές, στον Εμπορικό, στον Εταιρικό, στον Φορολογικό και Διοικητικό Νόμο, και σχετικά με το Πρόγραμμα Χρυσή Βίζα.

Ως εκ τούτου, είναι σε θέση να παρέχουν μια μοναδική γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών “all inclusive” σε θεσμικούς και ιδιωτικούς επενδυτές, ελληνικούς και ξένους, σχετικά με τις κεφαλαιαγορές, τις χρηματοπιστωτικές αγορές και την ακίνητη περιουσία.

Επιπλέον, η εταιρεία ευθυγραμμίζεται στρατηγικά με τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες δικηγορικών εταιρειών στις Η.Π.Α., καθώς και στην Ευρώπη, που της επιτρέπουν να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της με πολύπλευρες και ολοκληρωμένες λύσεις. Ως εκ τούτου, η επιχείρηση διεκπεραιώνει σήμερα μια υπόθεση διεθνούς διαιτησίας σε μαζική κλίμακα στο ICSID – Ουάσινγκτον, για λογαριασμό χιλιάδων αδικημένων επενδυτών που έχασαν τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Κύπρο το 2013 (www.cyprusaction.gr)

Πρόσφατα η Kyros Law Offices πέτυχαν μία επιτυχημένη νομική μάχη ενάντια σε ένα μεγάλο σκάνδαλο του 21ου αιώνα, σχετικά με ψευδή λογιστική και εξαπάτηση επενδυτών. Αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι μόνο ένα από ένα ευρύ φάσμα ιστοριών επιτυχίας που η εταιρεία έχει να προσφέρει και αποδεικνύει ότι η αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα της πρακτικής είναι σε θέση να υποστηρίξει κάθε πελάτη και να επιτύχει το αποτέλεσμα που του αξίζει. Η σημαντική πολλών εκατομμυρίων προσφυγή που ασκήθηκε από το Kyros Law Offices στα ελληνικά δικαστήρια έχει ήδη υιοθετηθεί από την International Services Services, εταιρία International Governance Corporation, η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 5000 θεσμικούς επενδυτές.

Το πελατολόγιο ανέρχεται μέχρι στιγμής στα 12000, συμπεριλαμβανομένου ενός ευρέος φάσματος φυσικών και νομικών προσώπων, ξένων και ελληνικών.

Συνολικά, η Kyros Law Offices προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων και υπηρεσιών στο χώρο της προστασίας των επενδυτών και των κεφαλαιαγορών και στο μέλλον, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσαρμόζεται στις εξελίξεις του κλάδου διασφαλίζοντας της παροχή κορυφαίας νομικής προστασίας στους πελάτες της. Το πιο πρόσφατο εγχείρημα είναι η ομάδα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που συμβάλλει στην καλύτερη παρακολούθηση και φύλαξη των περιοσιακών στοιχείων των πελατών της με επιτυχία σε πιεστικές και ασταθείς αγορές (www.thalesadvisory.gr)

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Kyros Law Offices έχει ιδρύσει μία ακτιστική οργάνωση μετόχων που έχει ήδη αναγνωριστεί διεθνώς ως η μοναδική προσπάθεια προστασίας των επενδυτών στην Ελλάδα (www.helinas.gr).”