Η Kyros Law Offices στο νέο τεύχος της Acquisition International

Η Kyros Law Offices πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος της Acquisition International και ανακηρύσσεται ως η Capital Market Maestro

Στο νέο τεύχος του Φεβρουαρίου 2020 η Acquisition International παραθέτει ένα μονοσέλιδο αφιέρωμα στην Kyros Law Offices και τον πρωταγωνιστή της κ. Ιωάννη Κυριακόπουλο, αφότου τον είχε ήδη ανακηρύξει ως η Leading Capital Markets Lawyer of 2019.

Μεταφράζουμε αποσπάσματα από το ολοσέλιδο αφιέρωμα στην Kyros Law Offices:

“Η εύρεση αξιόπιστων εμπειρογνωμόνων σε έναν εξειδικευμένο τομέα δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση, και το πεδίο των κεφαλαιαγορών δεν αποτελεί εξαίρεση. Για τους Έλληνες ωστόσο, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τον περσινό νικητή της AI ως τον κορυφαίο δικηγόρο κεφαλαιγορών. Ο κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος της Kyros Law Offices έχει αποδείξει πολλάκις την αξία του νομικού του μυαλού, της ευφυϊας του και της διεισδυτικής του ματιάς στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

[…]Τα τελευταία 7 χρόνια, ο κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος εκτελεί χρέη προέδρου του νομικού γραφείου Kyros Law Offices (εταιρική επωνυμία Κυριακόπουλος, Σκιαδιώτη & Συνεργάτες), αλλά αυτό αποτελεί την κορυφή της 26χρονης καριέρας του στην καρδιά της επιχείρησης ως διευθυντής και συνεργάτης. Σε αυτό το διάστημα, ο κ. Κυριακόπουλος ανέδειξε την εταιρεία σε νέα ύψη, καθοδηγώντας το προσωπικό μέσα από τις ταραγμένες εποχές της ελληνικής οικονομικής ύφεσης και της τελικής διάσωσής της, ενώ ταυτόγχρονα έλαβε διάφορους ρόλους σε άλλους οργανισμούς.

[…]Η Kyros Law Offices διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο νομικών υπηρεσιών, με τους ειδικούς της να προσφέρουν συμβουλευτική και υποστήριξη σε υποθέσεις σχετικές με το Διεθνή Νόμο Διαιτησίας, το Χρηματοοικονομικό & Τραπεζικό Δίκαιο, τις Κεφαλαιαγορές, το Εμπορικό, Εταιρικό, Φορολογικό & Διοικητικό Δίκαιο, καθώς και τους νόμους περί ακινήτων, ιδίως σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα Χρυσή Βίζα. Το έργο του κ. Κυριακόπουλο στο πεδίο των κεφαλαιαγορών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του, έντονα ενισχυμένο από το αξιοσημείωτο έργο της κ. Σκιαδιώτη ως επικεφαλής Τμήματος  Δικαστικών Υποθέσεων  – Head of Litigation Department της Εταιρείας.

Η πελατεία της Kyros Law Offices ξεπερνά τους 12000, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα νομικών και φυσικών προσώπων, τόσο ελληνικών όσο και ξένων. Αυτό άλλωστε που δίνει επιπλέον πόντους στο νομικό γραφείο, είναι το εύρος και η εξειδίκευση που κάθε μέλος του γραφείου μπορεί να προσφέρει, καλύπτοντας όλη τη γκάμα των πελατών τους. Αυτό όμως που κάνει τον κ. Κυριακόπουλο και την ομάδα του να ξεχωρίζουν είναι η ικανότητά του να βρίσκουν καινοτόμες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα, όχι μόνο μέσω του έργου τους στην προστασία επενδυτών και τις κεφαλαιγορές, αλλά και στην προσαρμογή τους στις εξελίξεις της βιομηχανίας για την παροχή της πιο σύγχρονης υποστήριξης. Ως συνεργάτης, ο κ. Κυριακόπουλος συντόνισε αντιδικίες κατά χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για την προστασία των πελατών του σε διάφορα πεδία και θέσεις. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι κάτοχοι ομολόγων, οι καταθέτες και οι μέτοχοι σε όλες τις πιθανές αρμοδιότητες στην Ελλάδα, Κύπρο, ΕΕ και ΗΠΑ.

Το εξαιρετικό έργο του κ. Κυριακόπουλου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στη στρατηγική ευθυγράμμιση της ταιρείαςς του με μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες δικηγορικές εταιρείες στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η συνεργασία της Kyros Law Offices με την Carlton Group, λειτουργώντας ως σύνδεσμος μεταξύ ξένων κρατικών επενδυτών και τοπικών επενδυτικών ευκαιριών. Η εν λόγω συνεργασία με τον αμερικάνικο οργανισμός και το ελληνικό δικηγορικό γραφείο αποδείχθηκε πολύ επωφελής και για τις δύο πλευρές.

[…] Σήμερα, το δικηγορικό γραφείο Kyros Law Offices έχει πάντα υψηλή ζήτηση, και αυτό οφείλεται κυρίως στις ενέργειες του κ. Ιωάννη Κυριακόπουλου και της ομάδας του. Όχι μόνο προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, αλλά η κορυφαία εμπειρία του κ. Κυριακόπουλου σχεδόν σε όλους τους τομείς κακώς πρακτικών, διαφθοράς και διαιτησίας, έχει θέσει τον πήχυ ψηλά για όλη την ομάδα. Η ικανότητά του να διευθύνει μέσα από ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και εξειδικευμένων γνώσεων επιτρέπει στην Kyros Law Offices να μένει στην αιχμή του δόρατος, διασφαλίζοντας στους πελάτες της ότι λαμβάνουν τις βέλτιστες υπηρεσίες.”

Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα της Acquisition International στο συνημμένο σύνδεσμο:

Η Acquisition International για την Kyros Law Offices & τον Ι. Κυριακόπουλο

Post Tags
Share Post