Κατάθεση μηνυτήριων αναφορών για παραποιημένα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής

Τα Δικηγορικά μας Γραφεία κατέθεσαν δύο πολύ σοβαρές και ιδιαίτερα εμπεριστατωμένες Μηνυτήριες Αναφορές ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά πολύ προβεβλημένης Πολυεθνικής Εταιρείας Ασφαλίσεων η οποία δραστηριοποιείται στον Κλάδο Ζωής επί αρκετά χρόνια και στην Ελλάδα.

Οι μηνυτές, διακεκριμένοι Ασφαλιστές-Μεσίτες Ασφαλίσεων με κορυφαίες και πολυετείς διακρίσεις στον χώρο τους, μας προσκόμισαν στοιχεία που κατά την γνώμη μας, «τινάζουν» κυριολεκτικά στον αέρα την συγκεκριμένη πολυεθνική Ασφαλιστική Εταιρεία.

Από την μελέτη που διενεργήσαμε, αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η φερόμενη ώς διαπράξασα αδικήματα απάτης, πλαστογραφίας μετά χρήσεως, σύστασης συμμορίας, ξεπλύματος χρήματος και άλλων αδικημάτων συναφών με τη νόθευση εγγράφων με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οφέλους, έχει υποπέσει όχι μόνον σε ποινικά αδικήματα αλλά σίγουρα θα υποστεί και βαρύτατες εποπτικές κυρώσεις και πρόστιμα από την Γεν. Γραμματεία Καταναλωτή και την ΔΕΙΑ, υπηρεσία της ΤτΕ που εποπτεύει τις Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Ελλάδα.

Επειδή τα ευρήματα από την σχετική μελέτη προκαλούν όχι μόνον οργή και αγανάκτηση για τις συγκεκριμένες καταχρηστικές και ποινικά κολάσιμες πρακτικές, αλλά αναδεικνύουν την πλήρη ασυδοσία στον χώρο των Ασφαλίσεων εις βάρος των Ελλήνων Καταναλωτών αλλά και της Εθνικής Οικονομίας, σκοπεύουμε, με την βοήθεια αυτών των κορυφαίων Ασφαλιστών, να συντονίσουμε την κατάθεση εκατοντάδων μηνύσεων πολιτών που τα συμβόλαιά τους αλλοιώθηκαν με παρόμοιο τρόπο και εν τέλει την κατάθεση ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ κατά της Ασφαλιστικής Εταιρείας αυτής.

Ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν την κα Σ. Μαύρου στο 210.3633104 για την ενημέρωσή τους σχετικα με τον τρόπο συμμετοχής, ή να στε΄λνουν ηλεκτρονική αλληλογραφία στο [email protected]

Η ώρα της κάθαρσης στον Ασφαλιστικό Κλάδο έφτασε!

FIAT JUSTICIA ET PEREAT MUNDUS!
(Ας αποδοθεί δικαιοσύνη κι ας χαλάσει ο κόσμος!)

Ο Εξουσιοδοτημένος Δικηγόρος
Γιάννης Κυριακόπουλος – KYROS LAW OFFICES

Share Post