Παράταση λήξης προθεσμίας συμμετοχής στις δικαστικές ενέργειες κατά της ΕΤΕ υπέρ ΛΕΠΕΤΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗΣ – ΛΕΠΕΤΕ

Δεδομένου του σύντομου προσδιορισμού εκδικάσεων των τακτικών αγωγών – (διαδικασία εργατικών διαφορών), αποφασίσαμε να παρατείνουμε την προθεσμία συμμετοχής έως τις 15 Μαίου 30 Σεπτεμβρίου 2018 με τους ίδιους οικονομικούς όρους και προυποθέσεις, ενώ σύντομα θα αναρτήσουμε ένα έγγραφο δηλώσεως για τους δανειολήπτες δικαιούχους απευθυντέο προς την ΕΤΕ και τις Εισπρακτικές Εταιρείες που συνεργάζονται μαζί της με κοινοποίηση προς την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Ειδικότερα θα ασχοληθούμε με την κατηγορία των μετοχοδανείων που έχουν ληφθεί γιά την αγορά μετοχών, εκμεταλλευόμενοι νομολογία που αποδέχεται την οριστική διαγραφή των εν λόγω δανείων ως άκυρων και καταχρηστικών.

Οι αγωγές κατατίθενται πλεον με ταχύτητα, όλο το επόμενο διάστημα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα γραφεία μας για ενημέρωση τους για την πορεία της αγωγής που τους αφορά. Στις 4 Απριλίου εκδικάζεται η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων ομάδος εντολέων μας ενώ αναμένεται ακόμη η απόφαση επί της εκδικάσεως της Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων της 29/01/2017.

Οι εποπτικές αναφορές συνεχίζονται , ενώ οι καταγγελίες σε αρμόδιες Αρχές για την ειδικότερη ευθύνη που αφορά την εποπτική τους αρμοδιότητα, κλιμακώνονται με προσοχή και σύνεση.

ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και κυρίως ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Post Tags
Share Post