Παρουσιάσεις στην ημερίδα του Money Show 2020 στις 18/01/2020

Η Kyros Financial Group, η Kyros Law και η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών ήταν παρούσεις στην ημερίδα του Money Show 2020, στις 18/01/2020.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας μας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ίδρυση της Kyros Financial Group, από τον πρόεδρο της κ. Γιάννη Κυριακόπουλο και το Γεν. Διευθυντή της Θ. Γιαμιά. Επιπλέον, υπήρξε συνοπτική ενημέρωση από την κ. Σκιαδιώτη, επικεφαλής των Νομικών Υπηρεσιών της Kyros Law Offices, για τις τρέχουσες υποθέσεις – εξελίξεις στα θέματα του ΛΕΠΕΤΕ & της Follie Folli.

Ο κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, ενημέρωσε για τις δράσεις της Ένωσης και τον προγραμματισμό της για το 2020 (παρακολούθηση Γ.Σ. Εισηγμένων Εταιρειών, Εταιρική Διακυβέρνηση, Ουσιαστική Προστασία Επενδυτών). Τέλος, την ημερίδα έκλεισε η παρουσίαση της ENTRANET από το CEO της εταιρείας, κ. Παπαγεωργίου.

Δείτε φωτογραφίες από όλη τη διάρκεια της ημερίδας μας και κατεβάστε τις παρουσιάσεις που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκειά της.

Οι Δράσεις της Helinas για το 2020

Παρουσίαση Kyros Financial Group & Helinas

Kyros Financial Group – Προγραμμα & Στόχοι 2020

Παρέμβαση Λ. Κοζυράκη – Συνεργάτη του ΣΤΚ

Post Tags
Share Post